LET OP !

 • Klik als eerste op onderstaand tabblad 'Beschikbaarheid' om de datum en het tijdstip van de gewenste ceremonie vast te leggen voordat u middels de 'Start' knop verder gaat.
  Dat doet u door eerst de gewenste ceremonie (gratis, uitgebreid of bescheiden) te kiezen. Vervolgens kiest u de gewenste beschikbare (zwarte) datum in de kalender. Als laatste klikt u op het witte vlakje onder de gewenste aanvangstijd. Als daar geen wit vlakje staat is deze aanvangstijd niet meer beschikbaar en dient u een andere aanvangstijd of datum te kiezen.

 • Heeft één van beide partners NIET de Nederlandse nationaliteit dan moet u eerst contact opnemen met de afdeling Burgerzaken (0297-291631) voordat u de melding kunt doen.

 • Bij annulering van een huwelijk of geregistreerd partnerschap nadat de melding voorgenomen huwelijk/geregistreerd partnerschap heeft plaatsgevonden worden administratiekosten (€ 89) in rekening gebracht.

 • Het aangegeven aantal personen bij een ceremonie in het gemeentehuis betreft het totale gezelschap. Dit is inclusief bruidspaar/partnerpaar, getuigen, kinderen (ongeacht de leeftijd) en een eventuele fotograaf. 
  Gratis ceremonie 6 personen, bescheiden ceremonie 20 personen, uitgebreide ceremonie 70 personen.

 • Wilt u de ceremonie op een zelfgekozen locatie en/of een eigen (trouw) ambtenaar? Neemt u dan vóór de melding voorgenomen huwelijk /geregistreerd partnerschap contact op met de afdeling burgerzaken, telefonisch 0297-291631 of per email huwelijken@derondevenen.nl

 • Vergeet bij een externe locatie niet eerst deze zelf te reserveren! Houd er rekening mee dat deze externe locatie extra kosten met zich mee kan brengen. Vraag dit vooraf na bij de contactpersoon van de externe locatie.

 • Bij elke locatie ziet u op de laatste foto van de fotoreeks onze keuzes in uitvoering en kleur van een eventueel trouwboekje. Uw keuze kunt u vervolgens later in het proces bij opties kenbaar maken. 

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten